Към съдържанието
Кейс Spigen SLIM ARMOR за Samsung Galaxy Z Fold 4

Ревю на калъф Spigen Slim Armor Pro за Galaxy Z Fold 4

Samsung Samsung Galaxy Z Fold 4 е много скъп смартфон, така че харченето на пари за защита на вашата инвестиция е обосновано. Марката за калъфи Spigen има няколко опции с различни нива на защита и функционалност.

Изминаха два месеца, откакто си купих Samsung Galaxy Z Fold 4 и въпреки че на пазара бяха пуснати и други фантастични телефони, трудно е да се надмине изживяването, което ти дава големия екран и зашеметяващото инженерно чудо на най-новия сгъваем телефон на Samsung.

Spigen предлага шест варианта на калъф за Z Fold 4, заедно с протектор на дисплея на капака, протектор за обектива на камерата и две стойки за кола за Galaxy Z Fold 4. В тази статия ще разгледаме Spigen Slim Armor Pro.

Spigen Slim Armor ProМногослойна защита при падане

Кейс Spigen SLIM ARMOR за Samsung Galaxy Z Fold 4

Най-уникалният аспект на Spigen Slim Armor Pro е че има защита, която покрива дългата панта на Z Fold 4 в затворено положение. Tелефонът сам покрива пантата, когато е в напълно отворено положение, но когато не е и се използва външният дисплей, пантата е податлива на повреда от изпускане. Тя е от решаващо значение за използваемостта на самото устройство, така че защитата ѝ е важна.

Калъфът Spigen Slim Armor Pro е калъф от две части, подобно на другите калъфи Z Fold 4. Задният капак има голям отвор за камерите и е изрязан по ръба за областта на силата на звука и сензора за пръстови отпечатъци с достатъчно отвори за USB-C порта и два микрофона. Гърбът е черен с меко на допир матово покритие и също така има няколко вложки от жълта пяна, които помагат при удар и осигуряват защита на вашия телефон.

Предната част е предимно рамка със защитната част за пантите. Двете части на калъфа прилягат плътно с двойнозалепваща лента, която също помага да го държи на място. Меката на допир рамка с матово покритие покрива ръбовете с отвори за двойните стерео високоговорители.

Механизмът на пантата е проектиран с пружини и се плъзга върху горната част на задния капак, когато телефонът е напълно отворен. В напълно отворено положение, когато пантата е скрита от самия телефон, протекторът на пантата лежи върху задния панел. Това ми помогна да държа телефона малко по-здраво.

Когато Z Fold 4 е поставен на равна повърхност той прилепва плътно, с изключение на матрицата на камерата, когато е напълно отворен. Това не е така с телефона, обвит в Slim Armor Pro. Сега има голяма гърбица в средата, така че телефонът се клати на нея.

Предишна статия 5 начина умният дом да направи есента ви по-лесна
Следваща статия Ревю на калъф Spigen Ultra Hybrid за Samsung Galaxy Z Fold 3

Сравни продуктите

{"one"=>"Изберете 2 или 3 артикула за сравнение", "other"=>"{{ count }} от 3 артикула са избрани "}

Изберете първия продукт за сравнение

Изберете втория продукт за сравнение

Изберете третия продукт за сравнение

Сравни