Портал за Отказ от поръчка

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й без да е длъжен да посочва причина, без да дължи неустойка или обезщетение и без да заплаща каквито и да било разходи, с изключение на разходите по обратно изпращане на стокaта. В случай, че са изпълнени условията по-долу, стойността на стоката ще бъде възстановена напълно или ще бъде заменена взависимост от желанието на клиента.

Важно!

1) предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

2) да бъде приложен документът, издаден при заплащането на стоката. В общия случай, при изпратена стока с Еконт с наложен платеж, това е разписката за Пощенски паричен превод. Тази точка не важи в случай на заплащане по банков път или чрез банкова карта.

3) да ни бъде изпратено недвусмислено заявление за отказ от договор - чрез  Портал за Отказ от поръчка 

4) стоката да бъде изпратена с възможност за преглед, за да можем да проверим състоянието й - да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

5) правото на отказ от договор и връщане на продукти не се прилага за слушалки тип тапи "in-ear", които се поставят в ушите и са запечатани стоки, както и други стоки за индивидуална употреба, свързани с хигиената или защита на здравето съгласно Чл.57, т. 5 от ЗЗП.

Всички изисквания и действия, свързани с Отказ от договор при дистанционни покупки са в съответствие със ЗЗП и законодателството на Р България.

rm@smartx.bg.