Към съдържанието
2 лесни начина да автоматизирате коледна украса

2 лесни начина да автоматизирате коледна украса

Празничният сезон е тук и си представяме, че сте подготвили украсата си за Коледа и Нова година. Колко по-як начин да украсите вкъщи от това да използвате технологии за умен дом?

Какво да направите, за да използвате технологията за интелигентен дом и да премахнете досадната страна от коледните светлини и украса?

За щастие имате редица опции на ваше разположение, днес ще споменем 2 много лесни.

И така, искате ли да направите впечатляваща украса, без да харчите много?

Ако е така, помислете за интелигентни щепсели

Докато много таймери на контакта просто ви позволяват да изберете зададено време за включване/изключване, то ще получите повече гъвкавост с интелигентен щепсел.

Ще можете да персонализирате по-добре включването и изключването на осветлението. Може би, например, ще искате светлините да светят много повече през деня през уикендите. Това не винаги е възможно с интелигентен таймер, но е супер просто с интелигентен контакт.

Ако сте готови да инвестирате в домашен хъб, вие също ще можете да изградите базирани на местоположение задачи за автоматизация. Това позволява на вашите празнични светлини да се задействат, когато се върнете вкъщи, и да се изключват, когато излезете.

С добавянето на интелигентен високоговорител или интелигентен дисплей ще можете да съвсем да автоматизирате, тъй като повечето интелигентни щепсели работят с основните цифрови асистенти.

Интелигентни LED светлини с активиран WiFi

Ако искате малко LED осветление, което има вградена интелигентност и не изисква един от щепселите, описани по-горе, има много възможности за избор. За съжаление, много от тези персонализирани осветителни решения също са много скъпи.

Какво можете да направите вместо това, ако искате празничното осветление от двадесет и първи век с разумен бюджет?

Е, хубаво е да имате широк спектър от опции, когато искате да подобрите коледните си украси и ще намерите това изобилие на нашия сайт. Винаги ви съветваме да персонализирате всяко решение за покупка на интелигентен дом и това е от решаващо значение, ако искате да автоматизирате вашите декорации. Помислете за вашите нужди и бюджет, след което създайте подходящо умно решение. 

За още интересни статии по теми свързани с умни устройства и потребителска електроника може да се абонирате за нашият бюлетин.

Предишна статия 5 предимства от използването на слънчеви генератори на открито

Сравни продуктите

{"one"=>"Изберете 2 или 3 артикула за сравнение", "other"=>"{{ count }} от 3 артикула са избрани "}

Изберете първия продукт за сравнение

Изберете втория продукт за сравнение

Изберете третия продукт за сравнение

Сравни