5 умни почистващи устройства за вашия дом

5 умни почистващи устройства за вашия дом

Тези усъвършенствани приспособления за почистване на дома дават приоритет на бърз и комфортен живот без допълнителен стрес от работата. Почистването на дома ви не е вършене на работа, а по-скоро разходка през сенчеста гора. Повечето от вас не очакват дълги и изтощителни часове за почистване на къщата си, които бихте могли да прекарате в релакс. С тези интелигентни почистващи устройства няма да има повече болки в гърба, натъртвания в коленете или изтощение след търкане на петна. Нека научим повече за фантастичните, но ефективни интелигентни почистващи приспособления за безупречно чиста къща, без да помръдвате пръст!


Прахосмукачка робот

Докато големите бъркотии са по-лесни за почистване, невидимите прахови частици, малки отпадъци и почти невидими парченца, които се натрупват в ъглите на къщата ви и се достигат трудно, вече не са проблем. Дори кошчето за боклук вече не е необходимо. Ето това е ефективност. 


Робот за почистване на прозорци

Трудно е да се живее в къща или апартамент с много прозорци. Това прави почистването трудна задача и го кара да се превърне в най-малко любимото ви занимание. Всичко ще се промени и ще стане лесно с робота за почистване на прозорци, който автоматично ще почисти вместо вас.Тази джаджа ще ви спести време и усилия, като опрости живота ви. С помощта на усъвършенствания вакуумен мотор, това почистващо оборудване незабавно прилепва към прозорците.


Робот-моп за под

Няма абсолютно никаква нужда да наранявате гърба си и да правите мазоли по ръцете си като забърсвате пода. С роботът моп за почистване на под, минаването на пода и други зони никога вече няма да бъде проблем. Почистващият робот почиства дори най-упоритите петна и мръсотия с помощта на силна струя спрей, без да повреди настилките.


Робот метла

Роботът метла за почистване на подове е единствена по рода си метла и кофа за смет. Това устройство за почистване на подове може наистина да ви спести много време и работа, когато става въпрос за почистване. Машината не изисква никакво електричество, което я прави зелено и енергийно ефективно почистващо оборудване. 


Почистваща пръскачка

Не искате многократно да пръскате прозорците или колата си с малки бутилки със спрей или да използвате сапунена пяна? Почистването на вашите автомобили може да е по-лесно. Закрепващата пръскачка работи като аксесоар към маркуча за вода със специална почистваща смес, която може лесно да отстрани всички замърсявания за миг със силата на пръскането.


За още интересни статии по теми свързани с умни устройства и потребителска електроника може да се абонирате за нашият бюлетин.