Ревю на калъф Spigen Ultra Hybrid за Samsung Galaxy Z Fold 3

Ревю на калъф Spigen Ultra Hybrid за Samsung Galaxy Z Fold 3

Калъфът Spigen Ultra Hybrid е сред най-добрите аксесоари за Samsung Galaxy Z Fold 3.

Въпреки че Galaxy Z Fold 3 не е най-евтиният мобилен телефон, той със сигурност е един от най-добрите. С уникален дизайн, който го прави отчасти смартфон и отчасти таблет, това е идеалният телефон за днешния дигитален номад. Поради това трябва да се ползва внимателно и при желание да се подобри с аксесоари, за да се извлече максимума от това, което може да предложи. За щастие на пазара има много опции, които да помогнат на потребителите да направят това.

Препоръчваме калъф Spigen Ultra Hybrid за защита на  Galaxy Z Fold 3, за да може да му се наслаждавате дълго и без излишни проблеми.

Калъф Spigen Ultra Hybrid

Най-добрият удароустойчив, кристално прозрачен калъф, за да покажете вашия Z Fold 3

 

Калъф Spigen Ultra Hybrid за Samsung Z Fold 3 , Crystal Clear

За потребители, които искат да защитят своя Galaxy Z Fold 3, калъфът Spigen Ultra Hybrid ще помогне да поддържат телефона им да изглежда страхотно, като същевременно демонстрира оригиналния дизайн на телефона. Изработен от термопластичен полиуретан, калъфът може да се трансформира във всяка форма, в която искате да бъде вашият Galaxy Z Fold 3, като същевременно ви дава лесен достъп до всички входове и бутони на телефона. 

Любимото ни нещо в този калъф е, че можете да зареждате безжично, докато калъфът е включен. Можете също така да продължите да използвате PowerShare, ако имате слушалки с bluetooth. Това означава, че вече няма да сваляте калъфа на телефона си всеки път, когато искате да се възползвате от безжичното зареждане. 

Специално направен за Samsung Galaxy Fold 3, този калъф изглежда и се усеща като част от оригиналния дизайн на телефона. Независимо дали искате да покажете телефона си или да оцените уникалния му дизайн, Spigen Ultra Hybrid е добър и в двете. 

Плюсове

  • Направен да пасне идеално на Galaxy Z Fold 3
  • Не позволява екрана и камерата от лежат върху плоски повърхности
  • Не скрива дизайна на Galaxy Z Fold 3
  • Не пречи на PowerShare или безжичното зареждане

Минуси 

  • Поради гъвкавостта на калъфа, материалът не се усеща висок клас според някои потребители