Към съдържанието
Yeelight Cube Smart Lamp

Yeelight с нов продукт Cube Smart Lamp и интеграции с Matter на CES 2023

Yeelight на CES 2023

На изложението CES 2023 компанията Yeelight разшири страхотната си гама от интелигентни устройства за домашно осветление, като пусна няколко нови продукта, включително лампата Cube Smart Lamp.

Освен това, след пълното пускане на Matter към края на 2022 г., новите продукти на Yeelight ще засилят интеграцията му с новия стандарт за интелигентен дом, което е бонус и помага на Yeelight да се задържи на върха в играта за интелигентно осветление.

Yeelight пуска на пазара новата интелигентна лампа Cube и новото приложение Yeelight Station.

Новата Cube Smart Lamp на Yeelight ще стане едно от първите сертифицирани по Matter устройства на компанията в гамата Yeelight Fun, което ще позволи на потребителите да избират от три различни стила на свързващи се устройства: Spot, Matrix и Panel. Можете да комбинирате кубовете в масив с възможност за персонализиране, в който можете да показвате различни графики. Когато се комбинира, цялата лампа Cube Smart Lamp изглежда страхотно.

Освен това Yeelight пуска на пазара и ново приложение за управление на интелигентната техника Yeelight Fun: приложението Yeelight Station. Изцяло новото приложение ще подобри възможностите за интеграция, функционалността и управлението на цялата гама Fun.

Въпреки че пускането на Matter се забави, когато то най-накрая стартира през ноември 2022 г., то пристигна с добри отзиви. Дългоочакваният стандарт за интелигентни домове, разработен от Google, Amazon, Apple и други големи технологични имена, ще направи интеграцията на интелигентни домове много по-лесна и е ясно защо Yeelight предпочита да интегрира новия стандарт в своите продукти възможно най-бързо.

Освен пускането на новата интелигентна лампа Cube с интеграция с Matter, Yeelight ще въведе Matter в своята гама Yeelight Pro. Гамата Yeelight Pro е проектирана така, че да покрива проекти за интелигентно осветление в цялата къща, а използването на Matter ще направи много по-лесно интегрирането на продуктите на Yeelight в съществуваща конфигурация.

Yeelight ще осигури поддръжка на Matter за цялата си гама Yeelight Pro с OTA актуализация преди края на второто тримесечие на 2023 г., което е от полза за всички, които използват или обмислят да използват Yeelight в своя умен дом. 

Yeelight вече е една от най-популярните опции за интелигентно домашно осветление. Въвеждането и разпространението на Matter за продуктите ѝ през 2023 г., както и изтласкването на поддръжката на Matter за съществуващите устройства за интелигентно осветление, само ще тласне компанията още по-напред.

Източник: makeuseof.com

Следете блога ни за още статии по теми свързани със смарт устройства, като смарт кантари, смарт часовници, смарт осветление, датчици и други продукти за умен дом и потребителска електроника.

Предишна статия Тези перлени обеци тайно са безжични слушалки
Следваща статия Смарт часовници и фитнес гривни - най-голямата фитнес тенденция за 2023 г

Сравни продуктите

{"one"=>"Изберете 2 или 3 артикула за сравнение", "other"=>"{{ count }} от 3 артикула са избрани "}

Изберете първия продукт за сравнение

Изберете втория продукт за сравнение

Изберете третия продукт за сравнение

Сравни