Към съдържанието

Условия на акцията "Промо Март"

  1.  ИНИЦИАТОР И ОРГАНИЗАТОР.
  2. Промоционалната кампания “Великденска промоция” (по-долу наричана Кампанията) е на разположение на уебсайта smartx.bg, който е собственост на Организатора.
  3. Инициатор и главен организатор на Кампанията е Канекс ЕООД, с ЕИК 831668169, базирана в София, ул. Димитър Манов 45а, означена като „Организатор“ в този текст.
  4.  ОБХВАТ, ОСОБЕНОСТИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КАМПАНИЯТА.
  5. Текущите Общи условия определят организацията и провеждането на Кампанията чрез уеб страницата smartx.bg. Инициативата се осъществява изцяло на територията на Република България и ще продължи от 14.4.2024 до 10.5.2024 г., или докато има налични стоки. През този период определени продукти от асортимента на Организатора ще се предлагат на промоционални цени, които са намалени с определен процент. Инициативата включва продукти, показани на страницата "Великденска промоция". При покупка на продукт на промоционална цена от уебсайта smartx.bg, потребителят приема настоящите условия.
  6.  УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ.
  7.  В Кампанията може да участва всеки, който е закупил продукт на промоционална цена и пребивава в България по време на провеждане на Кампанията
  8. Организаторът не поема отговорност за обстоятелства, които са извън неговия контрол и които могат да попречат на някои участници да вземат участие. Тези ситуации могат да включват, но не са ограничени до: технически трудности, прекъсвания в интернет връзката, проблеми с уебсайта или софтуера, грешни или липсващи данни и други фактори, които могат да затруднят нормалното функциониране на Кампанията.
  9.  ОБРАБОТКА И СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. 
  10. В процеса на участие в Кампанията, Организаторът ще обработва следните лични данни: пълно име, адрес за кореспонденция, електронен адрес и телефонен номер. Участвайки, участниците се съгласяват с обработката на тези данни и потвърждават, че са информирани за обработката, както е описано по-долу.
  11. Целта на събирането и обработката на личните данни е основно за изпращане на поръчаните стоки. Организаторът уверява участниците, че техните лични данни няма да бъдат използвани за други цели, различни от тези, посочени в тези общи условия.
  12. Организаторът гарантира, че личните данни на участниците няма да бъдат споделени с трети страни, освен ако това не е изисквано по закон.
  13. Личните данни на участниците ще бъдат обработвани и съхранявани до момента на изпращане на поръчаните продукти. В определени обстоятелства, като при законови изисквания, тези данни могат да бъдат съхранявани за по-дълъг период.
  14. Всеки участник, като субект на лични данни, има правата, гарантирани от чл. 13 от РЕГЛАМЕНТ № 679 от 2016 г. на ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА, относно обработката и защитата на личните данни.
  15. СПИРАНЕ НА РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ. 11. Организаторът има правото да спре Кампанията по всяко време преди края на определения срок при установени нарушения, неспазване на условията или в ситуации на непреодолима сила, съгласно приложимото законодателство. В случай на такова прекратяване, участниците няма да имат право на компенсация. Прекратяването ще бъде обявено на уебсайта на Организатора, и участието на всички участници ще бъде автоматично прекратено.
  16. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ.
  17. Настоящите условия допълват, но не заместват и не отменят другите обвързващи документи, като Общите условия за покупко-продажба и Политиката за поверителност, публикувани на уебсайта на Организатора.
  18. Всеки участник се счита запознат и съгласен с предложените условия, като участието в Кампанията потвърждава това.
  19. Организаторът не носи отговорност ако по някаква причина не може да предостави продукт, изчерпан от запасите, докато не е актуализиран списъкът на наличните продукти. В такива обстоятелства, Организаторът ще уведоми клиента възможно най-скоро. Също така, Организаторът не е отговорен за забавени поръчки, независимо дали причината за това е в Организатора или при доставчика. Организаторът ще информира клиента за възникналите проблеми.
  20. Тези Общи условия са задължителни за всеки участник в Кампанията.
  21. Организаторът има право да променя или актуализира настоящите условия, като информира за промените чрез публикация на своя уебсайт.

Сравни продуктите

{"one"=>"Изберете 2 или 3 артикула за сравнение", "other"=>"{{ count }} от 3 артикула са избрани "}

Изберете първия продукт за сравнение

Изберете втория продукт за сравнение

Изберете третия продукт за сравнение

Сравни